Vacature bureaumedewerker (betaald)

Vluchtelingenwerkgroep Wijk bij Duurstede is op zoek naar een assistent coördinator voor 16 uur/week De Stichting Vluchtelingenwerkgroep Wijk bij Duurstede is een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met de belangenbehartiging en begeleiding van vluchtelingen met verblijfsstatus in de gemeente Wijk bij Duurstede. Er werken ruim 15 vrijwilligers en 2 beroepskrachten die de nieuwkomers begeleiden bij de eerste stappen in hun nieuw bestaan. De Stichting werkt in opdracht van en met subsidie van de gemeente Wijk bij Duurstede. Naast de reguliere statushouders (cliënten) worden er momenteel Oekraïense vluchtelingen begeleid die tijdelijk in Nederland verblijven. De assistent coördinator heeft de volgende taken:

  • Ondersteunt het werk van de vrijwilligers en van de coördinator
  • Bereidt mede de aankomst van nieuwe cliënten voor
  • Voert ondersteunende taken ten behoeve van (spreekuur-)cliënten uit
  • Vervangt bij afwezigheid de coördinator
  • Onderhoudt externe contacten met ketenpartners

Lees meer op onze vacaturepagina